Fotograf botez Timișoara

O fotografie de botez reușită ține de a capta acele momente speciale.

Fotograf botez Timisoara cu peste 100 de evenimente finalizate. Ca fotograf profesionist, cu o experientă de peste 5 ani, am ȋnțeles că pentru a realiza o fotografie reușită, nu este de ajuns să ai doar un echipament de ȋnaltă tehnologie și talent ȋn a edita fotografiile. Cheia unei fotografii de botez reușite este de a prinde acel moment, acea trăire a relației dintre părinte și copil

Momentele reușite pot fi și create. Acest lucru se va realiza prin atenta direcționare a dvs și a oaspeților dvs. pentru a obține cele mai bune fotografii.

Toate fotografiile de botez vor fi editate și livrate cu drepturi de autor complete, astfel încât dumneavoastră și familia dvs. puteți să vă bucurați de galeria dvs. în întregime fără să fiți obligat să cheltuiți mai mulți bani după nuntă.

Fiecare cuplu este special, fiecare botez este unic. Din acest motiv serviciile mele sunt personalizate pentru a satisface preferințele fiecărui cuplu și nevoile individuale. Te aștept astfel la o ȋntâlnire ca să discutăm și să stabilim ȋn detaliu fiecare element al acestui eveniment foarte important ȋn viața ta.

Cu stima,

Apostol Liviu, fotograf botez Timsoara

fotograf botez timisoara

Desfășurare botez – servicii oferite

  • Ȋnainte cu 2 ore de intrarea ȋn biserică mă deplasez acasă la părinți pentru realizarea sesiunii foto care include fotografii cu bebelușul, cu părinții, bunicii și cei apropiați.
  • Se pleacă la biserică unde urmează botezul religios. Aici realizez următoarele poze:
  1. – sesiunea foto care surprinde perioada slujbei ȋn care se ȋnfăptuiește Sf. Taină a Botezului;
    – sesiune foto unde suprind cadre cu lumea prezentă;
    – sesiune foto cu fotografii de grup;
  • Se pleacă la restaurant. Aici surprind cele mai frumoase și naturale momente. Rămân la eveniment până la sfârșit, de regulă, mai o oră după tăierea tortului.

Telefon:

0727 389 663

Ȋți răspund imediat

Testimoniale:

Atentie la detalii si calitate ireprosabila. Apelati cu incredere!

George Boboi

Multumim draga prietene pt frumoasele poze de la botez si de profesionalismul, talentul, rapiditatea de care ai dat dovada. Ai reusit sa surprinzi cele mai frumoase momente de la eveniment. Te pupam

Clau Si Razvan Sandu

Promtitudine, Profesionalism, Excelenta Colaborare, totul la superlativ!!!!!

Maria Vlad Dunca

Mulțumim, suntem super mulțumiți! Poze perfecte, profesionalism……tot ce trebuie!!!

Biro Sofia